. Jennifer Alice Heikius

knytkalas

Publicerad 2012-05-31 19:02:22 i Allmänt,

Idag i skolan hade vi knytkalas så åt massa gott typ hela dagen och sedan då vi slutade var jag en stund med tjejerna och sedan på en kaffe med tommy och efter det så åkte jag till jysk med sassa & amanda, så sen gick jag och amanda runt i lindex lite, sen och titta på en lägenhet, halppis och sedan asian garden. Då vi kom tillbaka så provade jag min klänning och fick panik, den var för kort!! så blev panik och rusade iväg till tygaffären som tur hade öppet! så nu ikväll blir det att sy om fållen! Har också varit på solarie med linn, eller hon var jag får ju inte :( men nåjoo iaf imorgon är det avslutning! blir att fara hem med alla tusentals väskorna som skall hem och på kvällen dra iväg till jeppis igen för att fira med vännerna! :)

ooja

Publicerad 2012-05-30 18:41:51 i Allmänt,

Har varit ut på stan en stund, varit på pizzeria med sassa, andré, mimmi, linn och nora
och nu sitter vi och chillar bara!

photos

Publicerad 2012-05-29 23:14:32 i Allmänt,

en vanlig chill dag i skolan, me aand norriss!
amanda sku på solarie så fick vi vänta en stund så passa på att far och
leka i lekrummet med denhär kycklingen ;)
du e så söt.
cameltoe!
normalast ♥
påtal om vig, men ja ska no hinn ikapp jag med, hahah :D

<3 <3 <3

Publicerad 2012-05-29 23:02:21 i Allmänt,

Idag har skolan varit kul, håller på sy en klänning till sassa så den är snart klar! :)
och idag efter skolan for jag och amanda runt och tittade på lite olika lägenheter, och JIIISES jag är förälskad, kan man hitta snyggare lägenhet här i stan!? imorgon får jag veta om jag får den eller inte, jag hoppas såå att jag får den! altså ååh hoppashoppas!! :DD och sen så gick vi och tittade lite film och så kom elli och linn och efter en stund gick jag och amanda till sassa & andrés och hjälpte dem flytta ut det mesta ur lägenheten och sen for vi till abc på en kaffe och bara satt och pratade :) nu sitter jag med linn och snart blir det nog att gå sova så man orkar upp, hörs mer sen, pusspuss!
det bästa med lägenheten var nog köket, altså så perfekt det nästan bara kan bli, åååh :D
vardagsrummet
korridoren och sovrummet, mörkbrunt golv och vita väggar ♥
och i sovrummet såg det ut såhär på ena väggen, perfekt att hänga upp kläder och att ha skor på!
badrummet
och så finns det också en allmän bastu i huset, NICE!

Bloggpaus

Publicerad 2012-05-27 20:51:32 i Allmänt,

Tar en bloggpaus en vecka framåt, har endå aldrig tid att blogga under skolveckorna, men sen är jag tillbaka! :D iaf igår var jag ut o köra med jeremias, först runt oravais å va å grulla nå korv osv med massa folk och sen var vi vid connys rästen av kvällen och for hem en 1 tiden :) och nu är jag påväg till jeppis, sista veeckan nu, omg! Känns som vi började fö typ 1 månad sen! :o

-

Publicerad 2012-05-25 17:18:09 i Allmänt,

Skolveckan har gått sjukt snabbt, har haft en hel del att göra i skolan som skall lämnas in, klänning är färdig och nu de senaste dagarna har jag hållit på med portfolio som snart är klart, bara framsidan kvar :) och i onsdags så var jag hemma i kaitsor på mat då pappa fyllde år :) och då fyllde även bästaste Ribban! ;) sen så har jag mest chillat med brudarna och steekt efter skolan, har varit så otroligt varmt och skönt så nu känner man nog sommaren är påväg! :D japp, och idag är det fredag och just nu sitter jag hos sassas o. andrés och nu blir det film med henne & jasmine:)

-

Publicerad 2012-05-22 21:01:21 i Allmänt,

Tja. Idag hade vi sovmorgon så började halv 10 och skrev prov, det gick nog bra tror jag :) och sen hade vi sömnad 2 timmar så slutade vi. Har efter det varit ut med brudarna och steekt på balkongen och lagat mat osv :) nice! och nu sitter jag hos sassas och laddar ner nå filmer, blir film nu snart med henne & linn! jepp, men japp har inte så mycket att skriva om tänkte bara passa på att blogga då jag hade tillgång till internet, hörs mer sen, pusspuss!

hihi

Publicerad 2012-05-21 14:57:19 i Allmänt,

Skoldagen har chill! Har haft sömnad och produktplanering hela dagen och nu sitter jag i skolan med dessa tjejer och några andra klasskamrater! noice, sedan ikväll blir det mest bara att läsa på prov, som vi har imorgon. jepps, men hörs mer senare, pusshej! ♥

-

Publicerad 2012-05-20 18:26:47 i Allmänt,

Time to look forward, because as it is now, can not be changed.
only to realize, you have to be strong and move on even though it's hard.
-
Igår blev det en sväng till petalax med mimmi, linn & karro för att hälsa på sassa o. andré, var där en stund och sedan drog vi till åminne, träffa på känt folk osv och en 1 tiden begav vi oss hemåt, så blev det att hoppa i säng med det samma och idag vaknade jag en 1 tiden och har duschat, packat, druckit kaffe osv och snart blir det jäppis med mimmi & boogie, ser fram emot en ny skolvecka, vi har ju trots allt bara 2 veckor kvar.. många i klassen kommer man antagligen inte träffa så ofta :( sorgligt men sant!

napapiercing

Publicerad 2012-05-18 23:28:53 i Allmänt,

En av mina presenter var att få laga navelpiercing, vilket jag velat ha i flera år! så idag en halv 2 tiden drog jag sassa och mimmi iväg till nykarleby för att laga den. blev jättebra! visst tog det lite sjukt fast inte alls i närheten vad jag hade förväntat mig, iaf blev jättenöjd! :)) sen blev det att vi åkte iväg till vasa för sassa skulle och köra så vi gick runt i stan och shoppa lite sålänge. kom hem med en fin topp, lite spets jag ska sy på nå tröjor, en fin klänning & underkläder. sen blev det subway mat och så for vi hem :) men bilder på alla presenter och de jag köpte idag kommer upp imorgon, nu skall jag ta och sova för är såå trött, och ska sova såå länge imorgon! :)

värdens bästa klass <3

Publicerad 2012-05-17 00:26:15 i Allmänt,

Idag i skolan hade vi friluftsdag, vi var på olika stationer osv och tävlade mot andra klasser :D det var riktigt kul och ganska duktiga var vi ju då vi kom på 4:e plats av 18 klasser :) sen då jag kom hem så åkte jag till stan med pappa och köpa mat till släktkalaset tills imorgon och sen då vi kom hem åkte jag återigen till vasa med andré, jeremias & robin för att hämta sassa, så åkte vi runt lite i stan och sen till abc på mat :) kom nyss hem och har tagit bort sminket och blir att ta natten nu så man kommer sig upp och städa imorgon! ha det bra, pusshej!
bilderna är från linns blogg!

-

Publicerad 2012-05-14 14:59:58 i Allmänt,

Nu är det bara 1 år kvar till 18, NICE! :)
innan skolan kom sassa med kaffe och tårta till mej, aw bästaste kusin! ♥
och skoldagen har varit kul också! tack för alla gratulationer allesammans! :)
och ikväll blir det att se film och äta gott! hörs mer senare, pusshej!

BIO

Publicerad 2012-05-13 12:59:34 i Allmänt,

Igårkväll blev det bio med treevligt folk! :) kollade the raid & den va nu int så speciellt braa men ;D dessutom va den på kinesiska med finsk text.. jamen sen for vi till abc på mat och kaffe och sen hem och sova, och idag är det morsdag, så vi har ätit gott, smörgåstårta och gräddtårta, grattis på morsdagen mamma ♥
och nu blir det att fara till fammo & faffas på mat och sedan packa och off to jeppis, 2 veckor kvar i skolan, längtar men endå inte, skolan är också bra :) jess, men hörs mer sedan. pusshej!

<3

Publicerad 2012-05-12 12:18:25 i Allmänt,

Igår blev det vasa då jag kom hem från jeppis, köpte lite småsaker och sen for vi till pikku quattro på mat och sedan hem, gick till sassas och kolla ishockey med folk, sen for vi till årvaslokalen en stund där man träffa på folk osv :) sen hem igen och gick o. sova, har just vaknat för en stund sedan och nu chattar jag med norris och skall snart gå och laga mat, sen ut på långridning och ikväll typ bio? eller får se, ja men iaf. kommer en bildbomb med bilder från denna vecka senare, för jag orkar inte hämta sladden ;D jess, men pusshej! här får ni 3 bilder på de 3 sötaste kisseungarna, de är så otroligt sööta :D och har nu börjat ligga på rygg och leka med varandra osv, ååh :'D

new dress

Publicerad 2012-05-10 17:04:54 i Allmänt,

Lämnade efter skolan med några från klassen efter skolan och sydde en klänning, gick snabbt! 3 timmar och här har ni resultatet! nöjddd :D men nu är klockan 6 och vi ska vell snart dra till stan och köpa nå gott så blir det vell bara chillaa och sen imorgon e de fredag och HELG och måndag my B-day och en ny rolig skolvecka och ledig torsdag & fredag, NICE!! men hörs mer imorgon när jag kommit hem. pusshej :) hoppas ni fortfarande orkar läsa min blogg fast jag inte kan blogga så ofta under veckorna :)
image description

I want!

Publicerad 2012-05-07 14:29:14 i Allmänt,


Escada - sexy graffiti

Paris Hilton - heiress

Beyonce - heat

Kicks - make up store bag

skor från bianco ♥
 de rosa i svart också, ååh ♥


skor, converse, björn borg, fred perry

smyckesträd


och mest av allt, napapiercing! :D

Z

Publicerad 2012-05-06 23:36:08 i Allmänt,

Är så otroligt mätt nu, haha jag och boogie hade en tävling, 6 bakelser skulle vi äta, och jag vann!! ;)) höhhöö men ja sen åkte vi till komossan efter andre och var på en kaffe och sen off to jeppis! Nu blir det att sova så man kommer sig upp, pusshej! Här är 2 bilderr från idag!

-

Publicerad 2012-05-06 15:24:53 i Allmänt,

Då var man hemma från stallet, nu är alla hästarna skodda! och så har jag varit på en ridtur, jättefiint och härligt väder! red ut på lindor, skog och skogsvägar och sedan hoppade lite på ridplan :) och nu har jag just tagit ett bad och skall fixa mig lite och dra iväg till oravais på kaffe! cya :)

-

Publicerad 2012-05-05 22:10:43 i Allmänt,

detta är nog den bästa glassen som finns! i'm so in love ♥
Har haft en riktigt träningsdag idag! ridit i 1,5 h och sedan ikväll har jag varit ut och cyklat med mimmi 8,5 km, så nu kan jag med gott samvete trycka i mig en B&J och annat, haha :D så jaa det blir filmkväll ikväll med familjen och kusin! och annars så har vi också ett vad jag och hon.. gå i spagat den 10 juli, haha ;)

-

Publicerad 2012-05-05 14:30:03 i Allmänt,

Kom nyss hem, har varit på mat till fammo & faffas. och nu klär jag och syrran på oss ridkläder för skall med mimmi till stallet då de skall sko och fara på en ridtur! sen så blir det att duscha osv och se vad som sker ikväll, skulle vara kul att fara på bio eller något, men ja det återstår att se, iaf nu skall jag fara, hörs ♥

rensat kläder

Publicerad 2012-05-04 20:10:40 i Allmänt,

Mamma och pappa kom efter mig och linn från jeppis en 4 tiden så åkte vi till kokkola, köpte foder till klänningen och sen gick vi till rax och åt, sen sjussade pappa till lastbilen så satt vi på hem med honom då mamma åkte och handla. kom hem en 7 tiden och jag började genast rensa ur skåpet, har ju sagt upp internatet så väääldigt  mycket kläder väntade på mig hemma i massa väskor som skulle packas upp. så har jag också rensat bort mycket som skall slängas och lagt bort några kassar med kläder åt syrran som är för små eller som jag inte vill ha längre ;) höhö. så nu känns det lite fräschare och inte så fullpackat, men nåja det lär ju inte vara det så länge men, iaf 1,5 h tog det, stolt! :D
föree...
efteer ...

-

Publicerad 2012-05-03 20:00:23 i Allmänt,

Idag hade vi ingen vanlig dag i skolan, eller hade två timmar mönsterkonstruktion, så nu
Är mönstret till klänningen klart så får äntligen börja sy den ;) men ja, optima har blivit vald till finlands bästa yrkesskola och detta firades med att vi fick streetfood i skolan som bestod av subway, korvgöran, hot dog, typ vårrullar osv och sen till efterrätt kaffe å cupcakes, inte illa det inte ;) och sen uppträdde några med att sjunga och magnus & petski uppträdde också :D efter skolan blev det chill på stan med linn, nora, pernilla å jeremias och seen nu ikv ha amanda vari hit och nu kollar jag å linn tv!
Såhär har vår vecka sett ut.

första maj

Publicerad 2012-05-01 16:23:18 i Allmänt,

Igår en 7 tiden åkte vi (jag, jeremias, sofia-mi, fretto & patric) till stan, hoviska. gick där en liten stund och sen åkte jag och sofia-mi hem, sen till komossan och badade bastu och tog årets första dopp, haha :D men kul var det! åkte hem en halv 1 tiden och gick o. sov typ med det samma. vaknade 1 idag och så blev det att snabbt fixa sig och dra iväg till vasa för att äta vid central, gott var det! och sen gick jag en liten stund med syrran på stan och så for vi hem. nu är klockan redan 5 och skall fara på en ridtur nu och sen blir det pack och dra iväg till jeppis för att tömma och städa ur internatet. men ha en bra 1 maj allihopa :)
detta är då vår version av titanic, hahaha :)

Om

Min profilbild

Jennifer

Jag är en finlandssvensk tjej på 17 år. studerar beklänads i Jakobstad där jag trivs jättebra! och skall börja läsa kombi nu i höst också. På fritiden umgås jag med mina fina vänner och hittar på lite alltmöjligt, rider, shoppar med mera! min blogg handlar i princip om vad jag gör på dagarna, allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela