. Jennifer Alice Heikius

aaaj min rygg

Publicerad 2012-06-29 20:13:22 i Allmänt,

Är helt slut i kroppen efter många timmars arbete med att bära stenar som dekoration runt radhusen! nåja, kanske man är som en biff imorgon då ;)) ahhaa, nemen sista dagen avklarad, nu kan jag äntligen känna att nu är det SOMMARLOV på riktigt! <3 och snart kommer lönen så blir det att shoppa shoppa och shoppa och köpa möbler! hihi, nåjaa annars så har jag kollat OC med birk en stund efter jag kom hem och så varit en sväng till oravais på kaffe med boogie & jeremojj! Nu blir det snart pizza och sedan film! Imorgon bär det av till klacken med de bästa! kommer troligtvis vara riktigt hemskt väder, men kul ska vi iaf ha! =))

lägenheten!

Publicerad 2012-06-28 20:36:43 i Allmänt,

 
 
Blev jakobstad ikväll, hämtade nyckeln och for och fotade till lägenheten, så här får ni några bilder, skall ändra om en heeeel del så kommer efterbilder någongång senare, kan nog ta ett tag :) Amanda kom också dit och sen for vi ut och åt korv görans och satt och åt jordgubbar och talade och fjållade på som vanligt, å vad jag har saknat dej! hihi, men sen så for vi hem en 8 tiden och via oravais och nu skall jag ta ett bad och sedan försöka ta natten, SISTA arbetsdagen imorgon! =)))
 
 
 

fotografering !

Publicerad 2012-06-27 19:58:49 i Allmänt,

Tjao, inatt steg jag upp 03:30 och for iväg med sassa o. birk och fotade då de monterade upp ett till dagis!
Det var inte det bästa vädret men får ju hoppas några bilder iaf blev någålunda bra =)
sedan då vi skulle till det förra dagiset tappade vi bort oss,
körde runt på alla möjliga vägar i säkert 45 minuter! haha, men sedan hittade vi!
Då vi var klara där åkte vi till rax och åt oss feeta och sedan hann vi bara snabbt
in till gina tricot så gick brandalarmet på och alla i byggnaden måste gå ut,
så tyckte faktist lite synd om alla som inte hade ätit klart på rax som fick stå utanför och vänta, haha =D
Kom hem en 2 tiden och då kollade jag lite film med syster och slocknade sedan i någon timme, då jag vaknade kom sassa hit och vi for till abc på en kaffe och satt vid fotbollsplan en stund där folk spelade! Nu blir det att kolla nån film eller något och sedan ta natten! pusshej!

tröööött

Publicerad 2012-06-25 15:29:13 i Allmänt,

Tröööttt... sov 2,5h inatt typ, kunde bara inte somna, och kom nyss hem från jobbet,
9 timmar blev det idag! jess, men snart kommer sassa heem så ska vi ti hallen och kolla kakel,
sen ikväll får man se vad som händer! :) hörs mer sen, puss!
bara sådär i brist på bilder så lägger jag nå söta egopics på mej och linn!

nomnom!

Publicerad 2012-06-24 15:36:16 i Allmänt,

Vaknade klockan 2 och åt frukost, och nu blir det snart att fara på mat ti fammo & faffas.
Senare ikväll vet jag inte vad man ska göra, det återstår att se :)men ja,
har inte så mycket att skriva om tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, höhö. pusshej!
 
 
 

midsommaren!

Publicerad 2012-06-23 23:19:02 i Allmänt,

Helgen har varit suverän! :D i torsdas var det inte så värst mycket folk
men det var nog helt kul endå. På fredagen var det mera folk & kul hade vi!
sov sedan där i det snyggaste tältet på området, nämligen på lavabilen
med presenning på! ;) hehe, åkte hem en 11 tiden på morgonen, via bådan
en sväng och sedan via abc och sen hem. böt om till simkläder och sedan
for jag, sassa, mimmi, tommy, andré, tuubi, basti & jeremias till stranden
och soola en ganska lång stund och sedan hem igen och chilla,
så blev det att vi åkte till nabben en sväng, var no en del folk men
jag, mimmi o. sassa var så trötta så vi for hem efter en stund, men som saggt,
NICE midsommar har jag haft! :) hoppas ni alla andra hade det också! 

ha en bra midsommar!

Publicerad 2012-06-21 14:33:55 i Allmänt,

Jobb från halv 7-2 idag, sedan till frissan och toppade håret lite och nu blir det att färga håret och sedan gå ut och sova/sola en stund, tänkte seriöst knappt få hållit ögonen öppna vid frissan! så sedan blir det att fixa sig och dra iväg till storsand ikväll! ha en suuper midsommar allihopa, för dee tänker jag ha! =D

grattis mamma!

Publicerad 2012-06-19 21:17:13 i Allmänt,

Grattis på födelsedagen bästa mamma! ♥

klockan 4 i morse var vi påväg till vasa, fotade då de monterade upp dagiset och sedan for vi hem till klockan 9, började baka 3 pajer, tårta och kladdkaka tills släkten skulle komma och fira mamma. sedan slocknade jag i sängen nån timme och vaknade sedan igen och fortsatte laga lite mat. Är så otroligt trött just nu, förkyld och har stegring, ja fyy .. nåja blir iaf att titta en film nu och sedan ta natten och försöka komma upp ur sängen imorgon om jag mår bättre. hörs mer imorgon, pusshej!

:)

Publicerad 2012-06-18 21:52:22 i Allmänt,

Åkte hem från jobbet tidigare idag eftersom jag håller på bli riktigt förkyld :(
var så varmt där ute så låg ut i solen i 3 timmar och sen åkte jag, syster och pappa till vasa för att köpa present åt mamma, hittade även en del fynd jag också, som skall till min lägenhet, ååh :D sen så då vi kom hem gick jag i ett bad och sen kom sassa hit en stund och nu for hon hem och måste vell just börja dra mig till sängs, väckning 03:30 imorgon! jiiisees, men skall och fota då de flyttar ett dagis till vasa, men är nog lite osäker om jag kommer vakna den tiden, haha. iaf här är lite saker jag köpte:
allt detta för 19 €

popkalaset

Publicerad 2012-06-17 15:32:17 i Allmänt,

Helt bra kväll i jakobstad igår! vädret var ju inte det bästa, men nog var det helt bra för det! :)
Fast det blev inget popkalas för oss, lämnade i stan hela kvällen istället!
kom hem en 4-halv5 tiden? vaknade typ1 idag och har varit till fammos o. faffas på mat och
nu skall jag gå och sova/vila en stund i badkaret, åååh ♥

oooolele

Publicerad 2012-06-14 22:50:43 i Allmänt,

Har arbetat hela dagen med att måla med kusin! helt kul faktiskt! så har jag också träffat på giggi snabbt idag också! :) Då vi slutade så åkte vi hem, jag for hem och bytte om osv och sen åkte jag, mimmi och marcus till oravais där vi stötte på sofia, johanna och pernilla! drack kaffe och åt glass och sedan gick vi till fotbollsplan och spela fotboll en lång stund med massa folk, helt kul kväll! :) kom hem nå halv 10 och åt glass med jordgubbar <3 Men nu blir det att hoppa i sängs, skall minsann inte försova mig i morgon! Har hittat så mycket möbler osv på nätet också idag.. ååh jag vill ha lön nu! ♥
Boogie får stå för dagens bild, bara för att jag saknar dig redan :(
Ha det så bra i nice o. köp myki saker ti meeeej ;) haha nemen, ha så skojj min sötnos! love u ♥

vattenskidor och fotboll

Publicerad 2012-06-14 05:57:02 i Allmänt,

Blev att fara ut med båt igår med marcus, åkte till lavan (oravais) och sedan kom mimmi efter oss så åkte vi till fotbollsplan och spela fotboll med massa folk, kul! :D sen åkte jag, sassa och mimmi vattenskidor och de andra satt i båten o. titta på! första gången i år och det var skitroligt! :D sedan körde jag också båten då mimmi skulle åka ;) hahaa. jamen på måndag kör vi igen!! :) nuuu blir det jobb, är redan försenad, ååh ... vill sova :(

-

Publicerad 2012-06-13 17:18:48 i Allmänt,

Idag har jag jobbat hela dagen med att måla, då jag kom hem gick jag ut och solade en stund och snart blir det att fara på en ridtur med linn och senare ikv och åka vattenskidor med sassa! :D

uut med båt

Publicerad 2012-06-12 21:21:05 i Allmänt,

Efter jobbet for jag och jeremias på en kaffe till abc, mötte på soffi, johanna och marcus där och sen for vi hem, och till villan, eller holman med båten, jättehärligt väder! och e så otroligt fint då det är dimmigt! chilla där en stund och for sedan hem :) nu har jag nydd duschat osv och snart blir det att ta natten.

-:D

Publicerad 2012-06-11 22:24:26 i Allmänt,

bjuder på några extremt fina bilder från idag då jag och min lilla knäppgök tvättade fönster! ;)
filmer kommer också upp senare, från denhär veckan :D haha
Efter jobbet åkte jag och mimmi via sassa en stund, som det började åska! sen hem, så hoppade jag i badet, tvättade skor och kläder och sedan tittade film tills sassa ringer och säger jag skall rusa ut nuu och komma med till hällnäs, åkte till helenas med henne, tommy & andré och sen åkte jag och boogie via hällnäs innan vi for hem :) nu chattar jag med nora och snart blir det att ta natten, hatar att stiga upp så tidigt, men jaaaa.. pusshej!

helgen

Publicerad 2012-06-10 23:25:41 i Allmänt,

Igår efter bröllopet så drog jag iväg till söu rock! det var inte så jättemycket folk men hade ändå en jättekul kväll med de bästa! :) och idag har jag varit och ätit och  tittat på lägenhet med mamma, pappa & sassa och nu har jag lägenhet till hösten, wooho! nicee. och sen var vi via moffas en stund och efter det åkte jag, sassa, mimmi o. jeremias till oravais på en kaffe till abc. sen har jag kollat film med jeremias, marcus, robin & mimmi ikväll o. ätit B&J, nice! men ja, här är några bilder från igår kväll :)
och från bröllopet.

en kväll i larsmo :D

Publicerad 2012-06-09 12:06:33 i Allmänt,

söööta födelsedagsbarnet :) ♥
Igår drog jag och sassa iväg till larsmo för att fira bästaste amandaa ♥ först via abc efter ett kort och stötte på tommy och tuubi som sedan kom med oss dit :p åt goood tårta o. drack kaffe, var också ut och körde via kållby då de hade nå fiskets natt där? :D och sen till neste och sen vidare hemåt, for via abc i oravais och talade me nå folk innan vi åkte hem, var hos sassas och kollade film och sen gick jag hem, hade en jätterolig kväll igår, flera sådana! :D Nu blir det att fara till stallet och mocka boxen, därefter fixa mig och dra på bröllop, sen ikväll blir det söu rock! :)

friday

Publicerad 2012-06-08 16:03:57 i Allmänt,

Igår var vi i oravais och städa ur några radhus och målade lite, sedan efter jobbet åkte jag och mimmi till stallet, lagade lite på hagen och solade en stund innan vi for på en ridtur! härligt ridväder var det minsann! :)
Då sassa slutar drar vi iväg till födelsedagsbarnet amandaa, hehe :))

dream as if you'll live forever

Publicerad 2012-06-06 22:56:35 i Allmänt,

Har varit och fotat lite med syrran idag, men blev inte värst bra bilder, iaf här är en bild och kläderna är de jag köpte idag! och så har jag varit på en tekopp med sassa också för en stund sedan, jappjapp. men nu blir det nog att gå och sova för min del, väckning 6 imorgon .. hörs mera då, pusshejj!

shopping

Publicerad 2012-06-06 18:39:21 i Allmänt,

Slutade jobbet efter maten idag och for till vasa med mamma, använde mina presentkort och
kom hem med detta på bilderna! :) + present åt amanda ;)

<3

Publicerad 2012-06-05 14:32:53 i Allmänt,

Har säkert druckit 10 kaffekoppar idag, förr tyckte jag kaffet ur denhär kaffemaskinen som finns på hallen inte var något speciellt gott men nu ääälskar jag den! en sådanhär skall jag också skaffa någon gång!

work work

Publicerad 2012-06-05 10:27:23 i Allmänt,

Hemma på matpaus nu, har städat hela dagen i kontoret, kusin hanna kom och hjälpte mig en stund också :)
men blir att fara tillbaka snart och sen till oravais och häsla på boogie!

:)

Publicerad 2012-06-04 21:56:46 i Allmänt,

tjennaare, nu skall jag berätta om min dag. Vaknade klockan 12 och började tvätta kläder och så, sen mat och så drog jag och syrran till hallen för att tvätta min moped och så fyllde pappa på luft i ringarna och spände kedjan å nå sånt åså sen efter de åkte vi till oravais där sassa jobbar, satt där en stund och chilla med henne och mimmi & jeremias och sen for jag och mimmi & jeremias till abc på en kaffe, sen tillbaka. de andra for hem och jag satt kvar med sassa en stund innan jag också for hem :) sedan tog jag ett bad och fortsatte tvätta/vika kläder, sen började jag och emma sy ett par shorts till henne. och seen ikväll har jag, emma och mimmi varit och rivit en gammal hage en stund och sen på en liten ridtur i hagen! :) hehe. men imorgon börjar jag sommarjobba. 06:30-15:00 varje dag fram till juli. noojs. så blir det kanske vasa imorgon, men bara kanske.

jeppis is the place to be

Publicerad 2012-06-03 18:55:33 i Allmänt,

Fredagskvällen spenderadet i jakobstad, fast då var det inte så speciellt mycket folk ute. kom hem en runt 5 tiden och i lördags var jag på sassas examensfest :) sen åkte jag, amanda o. frank via hällnäs o. titta innan de for hem och jag gick tillbaka till sassas. sen hem och snabbt fixa mig lite och så åkte vi till oravais lokalen för att vänta på taxi. kom fram till jeppis och chilla i lägenheten innan vi drog ut på stan, gick runt och talade med folk osv hela kvällen, men de va en braa kväll, faktiskt skojj! :D åkte hem 4 med taxin och gick o. sova med det samma. och idag har jag bara slöat. vill ha B&J's :(( jepp, men iaf här är bilder från gårdagen :)
jag & ribban fick ett kort! ;D

:)

Publicerad 2012-06-03 17:17:10 i Allmänt,

Okej, här kommer bilder från vårfesten som jag skulle ha lagt upp för länge sen!

underbara flickor! ♥

amanda & nora :)

pernillaa :)

jeremojj som var fotografen ;D




3:orna fick sin examen!

amanda, boogie/ boogieboob & jag.
du fåår int slut skolan, kommer int alls va lika kul utan dej :(( ♥

bästa klassen ever <3

Om

Min profilbild

Jennifer

Jag är en finlandssvensk tjej på 17 år. studerar beklänads i Jakobstad där jag trivs jättebra! och skall börja läsa kombi nu i höst också. På fritiden umgås jag med mina fina vänner och hittar på lite alltmöjligt, rider, shoppar med mera! min blogg handlar i princip om vad jag gör på dagarna, allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela