. Jennifer Alice Heikius

:)

Publicerad 2012-04-30 00:11:24 i Allmänt,

Idag har jag fjållat med bästaste kusin hela dagen! först kaffe till abc och sedan fick vi för oss att fara till lavan en sväng å ja, så slutade det hela med att vi lagade en titanicfilm, fast.. ingen hittills förrutom vi har tyckt den varit speciellt rolig fast vi tycker den blev skitbra å kul :D haha, nåjaa den kommer säkert upp här någondag snart! då vi kom hem därifrån så kolla vi på då fretto & jeremias höll på me någonting med fyrhjulingen som int starta för vi ville ut å köra men de slutade med att vi for ut å körde mopoo ist :D sen fixade vi filmen och så drog vi till oravais igen, denhär gången för att äta, va ganska myki folk där då å sen då vi  hadd ätit så åkte vi (jag, sassa, tommy, andré) till något ställe där nils byggde nå båthus elr nå sånt, så va där en stund å sen for jag och sassa hem, så tittade vi några varv på vår film ♥ och sen fo ja hem och nu blir det att gå sova, upp 10 imr och dra till stan med sassa , hörs då jag kommer hem, pusshej!

badtunna!

Publicerad 2012-04-29 13:27:53 i Allmänt,

Blev badtunnan igår kväll också! med sassa, mimmi, andré, tommy, jeremias, basti & martina :)
fast tunnan blev typ aldrig varm först sent, men iaf de va kul :)
Nu blir det snart att fara på en kaffe med sassa till abc och sen blir det ridning!

små bebisar

Publicerad 2012-04-28 12:46:45 i Allmänt,

Har 3 små kattungar, 3 dagar gamla, två svarta och en grå vit, jättesöööta e dom! ♥så kontakta mig så fort som möjligt om ni vill ha en!

badtunna!

Publicerad 2012-04-28 11:27:40 i Allmänt,

Igår blev det att bada badtunna med folk! jag, soffi, pernilla, emma, nina, jeremias, fretto, anton, patric, andré & robin, och senare kom sassa och mimmi och shäriboan via en sväng! men de va kul! bra start på helgen,  vi måst no gö dehär nå fler gånger :D
Idag vet jag int ännu va jag skall göra, blir antagligen att ta det lungt! ska iaf städa nu lite, men hörs senare!

radioo

Publicerad 2012-04-26 10:19:40 i Allmänt,

Började med att stiga upp klockan halv 5 idag! och så bar det av till skolan 2 timmar och 20 minuter före skolan började egentligen med sassa! X3m var nämligen i vår skola idag mellan 6-10, men det var riktigt kul! då vi kom dit fick vi va mee lite i radio och satt sen och titta påå osv :D drack kaffe! men ja, det var riktigt kul att dom var här! och nuu återstår 2 timmar sömnad, jag är sååå trött så blir att sova tidigt idag! men nåja, här kommer 2 bilder från succémorgon!
sen har vi ocksåå tagit en bild med janne och ted, men den kommer senare :D

School

Publicerad 2012-04-25 15:30:12 i Allmänt,

Har haft kundbetjäning tyyp hela dagen och mönsterkonstruktion till klänningen, syr abbakläder på kundbetjäning. Haha :D efter skoolan traska jag linn å nora till stan och har varit ut å soolat lite, guud va skönt de var! Träffa på jeremias å andre och amanda där ocksåå, jepp men sen fo ja å amanda o handla nå å sen gick vi tillbaka å nu äter jag o veet int va ja å linn ska hitta påå.. Heh jo men hörs!

-

Publicerad 2012-04-24 14:02:14 i Allmänt,





jag vill ha tyyyp något sådanthär, allt från ikea för 500 lappen, inte illa det inte ;)

here we go

Publicerad 2012-04-21 12:00:41 i Allmänt,

Min lilla tjockis ♥ snart får min lilla kossan kattungar, inte länge kvar!
alla som vill ha en liten kattunge får jättejärna höra av sig! :)


har städat rummet, nu tycker jag verkligen om mitt rum! känns så rent och snyggt,
tavlan gjorde verkligen stor skillnad, åh love it! :D



och lite av gårdagens shopping!
Igårkväll chillade jag bara här hemma, var till vasa och sen gick och sov tidigt, steg upp halv 10 och drog till frissan, mitt hår var inte nå slitet, yee! snartsnaaartsnart har jag äntligen det långa håret jag vill ha om det fortsätter såhär! :DD men iaf nu skall jag städa bil och sen ut på en ridtur! ikväll är det jeppis som gäller och fira isabel! :)

this week

Publicerad 2012-04-20 15:51:40 i Allmänt,

har inte haft internet på hela veckan förrutom på iphone, därav den dåliga uppdateringen. men iaf! har haft en jättebraa skolvecka :)
började veckan med kundbetjäning, jag och amanda har sytt en prinsessklänning till ett dagis, den blev nu inte någon att skryta över precis, små misslyckanden hade vi men nog blev den heelt bra efter vi piffat till den lite, höhö :D
jag ock linn kollade på teeve en hel del! ;)
chill med snygga brudar på kafferasterna :)
ribban, rebelt laga nån fin hatt? till mej :))
nooora va i fartin och smygfota karar .. ;)
rebecca visar sin vårfestklänning :)
så var jag, linn, karoliina, annika och bell till sesam för att fira bell som fyllde år :)
bildbomb från idag kommer senare, för idag har vi inte varit "sömmerskor" utan kockar hela dagen ;)

min helg

Publicerad 2012-04-15 11:48:18 i Allmänt,

Har inte haft tid att blogga på en stund men helgen har varit bra! i fredast åkte jag, sassa, andré & tommy ut och köra, oravais - sassas villa - connys - hem :D skojj :) sen igår hann jag bara stiga upp och drog iväg till vasa, köpte en bikini, tröja och ansiktsmask och sen bar det av på titanic med mamma, syrran och hennes kompis, mirelle. kom hem en 7 tiden och då bar det av till jeppis med karro, linn och isabel american pie, som var skiitbraa! :D sedan åkte jag hem med sassa, via mäkken och sen hem :) hade huvudvärk så gick i badet och somnade sedan med det samma. och nu skall jag börja packa lite saker tills ikväll och sedan ut på en ridtur! hörs senare!

-

Publicerad 2012-04-12 21:25:19 i Allmänt,

Nästsista dagen på praktiken avklarad, nu återstår bara imorgon sen helg och tillbaka till kära jakobstad! jag saknar alla kompisarna där såå myki! ♥
Idag har jag inte gjort så mycket, sett film, stallet och ut o. fotat med syster. Har också avstått från att köpa så sjuukt snygga skor! gah, och så har man träffat på judith och elli på stan också! nice . imorgon är det som sagt sista dagen vid vero moda och då skall jag och linn köpa arnolds donitsar till alla i personalen, aw så gulliga vi är :) ssååå, men nu blir det film och sen natten!

-

Publicerad 2012-04-10 22:06:10 i Allmänt,

Dagen gick ganska snabbt, min morgon började med att jag missade bussen så kom en timme senare till stan .. har hämtat nya varor och packat upp osv :) kom hem klockan 6 och slängde mesamma på en film, har typ int gjort så myki annat .. men iaf, nu skall jag börja gå till sängs, smart som jag är drack jag nyss en kaffekopp.. bara jag inte försover mig imorgon! så blir e käff me judith också, läängesen! :D

höhö

Publicerad 2012-04-09 16:01:38 i Allmänt,

Nu är det sista lediga dagen, har haft ett jättebra påsklov, har varit ute med vänner varje dag och haft skojj! :) Fast nu saknar jag verkligen skolan jättemycket! alla kompisarna! Hoppas denhär veckan går snabbt, och tänk. Det är inte länge kvar till sommarlovet, typ 1 o. en halv månad! och snart är det maj, då får man verkligen sommarfeelisen på riktigt! vappen och första maj, ååh :D dessutom fyller jag ju då också ;) fast skulle nog kunna hoppa över 17 och fylla 18 istället .. nåja man har något att se fram emot! Men dyy vad jag längtar till sommarlovet! och jaa, glömde ju bort att berätta att idag har jag kört bil! nice ;)

yesterday

Publicerad 2012-04-09 11:15:46 i Allmänt,

Igår skulle jag, sassa, jeremias, tommy & andré åka på bio på american pie men såklart var alla biljetter slutsålda då vi kom dit och jätteelång kö så vi gick till amarillo istället :D men de va kul!
och nu blir det fammos o. faffas på mat, sen ut på långridning med Linn.

.

Publicerad 2012-04-07 19:31:43 i Allmänt,

Har varit till vasa hela dagen och shoppat med sassa, eller jag köpte bara 3 filmer som var på reaoch en present till min farbron som fyller år imorgon! så gjorde jag och sassa en dokumentär om sassa i sin lilla ford eller något sånt, iaf haha :D så var vi till macken på glass och (mat, limsa, glass, kaffe ;) ) haah, nåjaa men de va skojj iaf!

nu blir det pensal med jeremias, määkä o. robin :)

-

Publicerad 2012-04-07 11:10:59 i Allmänt,

Gårdagens outfit, åkte iväg till jeppis en 6 tiden och skratta en heel del på vägen dit, haha :D så åkte vi via abc i jeppis för karro o. isabel sku ha hårspray så mötte vi nora där! så va me henne lite och sen åkte vi till kotipizza och sen var vi bara vid linns o. bells och fira karro och sen drog hon och bell ut på krogen så jag och linn åkte ut och kör med amanda o. frank en stund :D sen åkte jag hem och gick i badet sen och sov.
och nu blir det att dra till stan men bästaste kusin och seen har jag ingen aning vad man skall göra ikväll, är ju förståss jepokämppä ikväll också men får see vad som händer ikväll senare!

proopen!

Publicerad 2012-04-06 12:00:24 i Allmänt,

har nyss städat lite och skall snart dra till stallet för en ridtur, sedan blir det att duscha o. dra iväg till jeppis för att fira bästaste karoliina som nu är 18! hoppas du får en jättebra daag och sup inte ihjäl dej ikväll bara! :D haha, så skall jag och linn ge dej presenten din, i'm sure u like it! ;) ♥

-

Publicerad 2012-04-06 10:58:50 i Allmänt,

har nyss färgat ögonbryn o. fransar men började svida såå mycket i ögonen så sprang
genast och tvättade bort det.. men iaf ögonbrynen blir iaf lite mörkare :)

New<3

Publicerad 2012-04-05 21:46:08 i Allmänt,

fick med mig hem sjukt snygga jeans som kom in till vero moda idag samt några andra kläder osv!

ha ha

Publicerad 2012-04-05 16:40:15 i Allmänt,

Haha, här får ni en jätteeefin outfit bild!
jacka - only
jeans - Dr. denim
skor - H&M
tröja - GT

Kom nyss hem från stan, åkte hem med bell o. hocki och var via efter en present till proopen/karro som fyller imorgon ;) hihi, meen nu blir det stan igen! hörs senare!

-

Publicerad 2012-04-04 20:50:37 i Allmänt,

tjaotjaao, dagen gick snabbt idag, arbetade 8 timmar men hade alltid något att göra så kändes snabbare iaf! Dagen började med att jag hade värdens sjukaste mage, seriöst tänkte nästan dö, usch. men det blev bättre sedan efter en tid då jag tagit panadol .. seen då vi slutade var vi via citymarket och sen hem, då jag kom hem tog jag ett bad och halvt sov en stund där, var såå trött :D sen nu har jag nyss varit på en ridtur och nu börjar det bli dags att välja kläder tills imr och gå sova.. jag hatar när mer än halva min garderob är i jakobstad när jag behöver dem. men ja, imorgon är man leedig och sen på måndag också, har inga speciella planer, iaf skall vi till jeppis o. fira karro som fyller 18 ;), men ja. önskar er alla ett bra påsklov!

dinner with my love

Publicerad 2012-04-03 17:36:12 i Allmänt,

image description
Fick sluta tidigare idag så jag och linn drog iväg till pikku quattro på mat, sen hem och ikväll blir det att gå och sova tidigt, måste upp redan före 6 imorgon :( men nu skall jag iaf ta bort massa och avinstalera massa problem på min tröga dator :) sen fixa låtarna till iphone som jag inte orkat göra sedan jag uppdaterade den. jeaas, men hörs mera sedan. och ja just det, skall också skicka in nå papper så jag får tillbaka pengarna för iphonen och ansöka om studiestöd ..

bläää

Publicerad 2012-04-02 18:09:59 i Allmänt,

Har nyss varit på en länk med doggen och fyy vad jobbigt! efter 1,5 km fick jag knappt någon luft, haha. springning är nog inget för mej, isåfall ska det vara en springmaskin, då orkar man hur länge som helst :D nej, ja föredrar nog ridning istället! höhö, håller som bäst på lagar tacopaj och sen blir det att fa på en ridtur! Cya

morning time

Publicerad 2012-04-02 07:25:37 i Allmänt,

Godmorgon! skall just dra iväg till vero moda, fyyy vad jag är trött, helt dötrött! -_-
hoppas denhär dagen går snabbt för jag vill hem och sov.. jamen hörs mer sen, puss ♥

Dansgalan

Publicerad 2012-04-01 16:45:23 i Allmänt,

en bild på mej och karoliina från igår kväll, orkar inte ladda upp flera men ni hittar mer bilder från gårkvällen på deras bloggar! Gårkvällen var braa, hade skitkul med dom bästa! ;D kallt var det och lite sömn har man fått men det var värt det, kul har vi haft iaf! :D då vi steg upp blev det korvgörans till frukost, sällan! ;) helkötts Don måste nog vara något av det godaste som finns! sen kom bell och då for vi hem. och nu blir det att gå och sova tidigt ikväll så man kommer sig upp imorgon!

Om

Min profilbild

Jennifer

Jag är en finlandssvensk tjej på 17 år. studerar beklänads i Jakobstad där jag trivs jättebra! och skall börja läsa kombi nu i höst också. På fritiden umgås jag med mina fina vänner och hittar på lite alltmöjligt, rider, shoppar med mera! min blogg handlar i princip om vad jag gör på dagarna, allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela