. Jennifer Alice Heikius

Dansgala!

Publicerad 2012-03-31 08:50:53 i Allmänt,

Ikväll är det dags för dansgalan! det brukar alltid vara sjukt kul! :D hoppas det blir det denhär gången också! iaf, feelisen på topp och snart bär det av till jeppis på romantisk middag med karro & linn! :)
här är en bild från  senaste dansgalan! Ni ska ha en superbra lördag allesammans! :)

:)

Publicerad 2012-03-30 17:39:35 i Allmänt,

sassas artikel i ÖT idag! så här har ni en bild på en den om ni inte redan sett! ingen bra kvalité men :) man ser ju ut lite som man gör.. :D men annars va de jättebra! :)
Kom hem från vasa för en halvtimme sedan, blev en liten shoppingrunda vid H&M innan vi for hem, fick med mig ett par tygskor, shorts och en tröja och så en förpackning med body lotion osv, allt för 25 € och dessutom fick jag ett presentkort på 5 euro när jag handlade, NICE! :) ikväll blir det bara att chilla och ta det lungt och sen imorgon är det dansgalan! åååh har sån feelis redan! karro & linn, it's gonna be soo fuun! :D

The vow

Publicerad 2012-03-29 19:23:37 i Allmänt,

Dethär måste nog vara en av de bästa filmerna jag någonsin sett, den är så sorglig fast endå bra!

Tjatja

Publicerad 2012-03-29 17:20:28 i Allmänt,

Sitter på arnolds med bell å linn, har vari kul idag också, träffat på lite bekant folk och fikat många gånger har vi också! Men snart blir det att fara heeem!

-

Publicerad 2012-03-28 16:28:57 i Allmänt,

Sitter i bussen hem från vasa nu! Fick springa genom hela halva stan då vi såg vi hade 1 min tills vår buss for :o usch va anfådd man blev.. :D men annars så har dagen varit kuul, tiden går så snabbt när man håller på med kläderna hela dagarna! Så har vi också varit på en kaffe med samuell och så har jag och karro hunnit vara och köpa linns födelsedagspresent ;)) då jag kommer hem blir det ridning och seen gå å sova tidigt!

Dag 2

Publicerad 2012-03-27 16:48:04 i Allmänt,

Andra dagen på LIA avklarad, tiden gick snabbt idag och roligt var det! vi fick hämta nya varor, packa upp dem och ställa dem i affären, jättesnygga shorts kom det, jeansshorts så satte undan ett par sådana innan de tar slut ;) hörs mer senare nu blir det ölandsridning med linn! träna träna, ja just det. jag har klarat av att vara "nyttig" hittills, haha :D så ska det fortsätta!

<3 <3 <3

Publicerad 2012-03-26 17:21:07 i Allmänt,

Första dagen på Lian var bra, har fått göra lite olika saker, varit i lagret o. ordnat, vikt kläder, tagit bort "pipisar" osv! personalen e jättetrevlig också! =)
och idag fyller min bästa vän Linn 17 år! STORT grattis till dej gumman, du e bäst ♥ love you!









-

Publicerad 2012-03-25 11:52:18 i Allmänt,

Igårkväll var jag hos sassas en stund och kolla film med henne, andré, jeremias, fredric, patric, marcus & robin, sen gick jag hem och kollade filmen house of wax med mamma, den va rätt så bra nog! Steg upp 10 i mårse och for med sassa till stallet, mata lam och tog ut hästarna och nu kommer snart emmas kompisar så blir det barnkalas! så hörs senare, pusshej!

mopooo

Publicerad 2012-03-24 19:08:32 i Allmänt,

tog fram mopon idag! så nu kan man börja köra igen!
har varit på en liten ridtur och nu blir det film, tintin o. en skräckis! Ha en bra lördag alla! :)

:)

Publicerad 2012-03-24 12:31:50 i Allmänt,

har tusentals kassar med kläder & massa att plocka upp, jag bor ju inte längre med sassa längre :(
så nu blir det att vika upp allt i skåpet, städa osv, sov 13,5h idag så nu är jag någålunda pigg!
jeeaap men hörs mer senare, puss!
jag och gullee :*

-

Publicerad 2012-03-23 19:38:05 i Allmänt,

Sista skoldagen idag, nu har vi LIA i 3 veckor, känns både bra och tråkigt, kommer inte se de flesta från klassen på jättelänge :( Men jag ska iaf vara vid vero moda i vasa! det ska nog bli kul =) men ikväll blir det bara att ta det lungt, jag är verkligen dötrött idag, så mitt humör är inte det allra bästa just nu .. ska iaf kolla en film o. njuta av min sista dag som onyttig, imorgon brjar jag och sassa riktigt på riktigt bli nyttigare av oss! :)

puss

Publicerad 2012-03-22 20:41:30 i Allmänt,

Dagen har varit bra, hade materiallära prov och det gick bra, tror jag :) sen sömnad hela dagen, gick igenom lite om Lian och planerade en brunsch (stavning?) som vi ska ha :D och så gifte jag och linn oss, hihi :')) så efter skolan blev det romantisk middag vid kotipizza med briuudan ♥ och senare chill ute i solen med nora o. linn, tills sassa kom så körde vi runt lite och kollade bilder från igår! sen åkte jag och sassa hem till kaitsor för syrran fyller år idag, 12, snart tonåring då ;) grattis! ♥ Så nu har vi haft hela släkten här på mat osv och nu blir det att plugga lite prov och sen gå till sängs, upp 05:30 imorgon så jag hinner ta ett bad innan skolan! och sen dra iväg till jeppis kl 7 .. ååh . nåjaa sista skoldagen och sen ses vi inte på hela 3 veckor :( kommer sakna alla jättemyki :( ♥
älskliiiing <3

Photoshoot

Publicerad 2012-03-21 17:54:20 i Allmänt,

Har varit modell tillsammans med hanna, joffi & tomppa åt sassa på ett projekt hon har vid Öt sedan klockan 10 i mårse då vi gick till kosmetologerna och fixade oss :) de ha faktist varit en skiiitrolig dag! :D faktiskt jättekul! Hoppas det blev bra bilder! Sen blev det att föra tillbaka lånade kläder till affärerna och sen mäcken, nu sitter jag, boogie å linn o. Kollar film, ikv blir det vell mest provläsas..

Ååh

Publicerad 2012-03-20 15:43:29 i Allmänt,

Nu är jag hos amandaaa och snart ska vi in till stan, höhö pussheej ;))

munsaal

Publicerad 2012-03-18 15:06:43 i Allmänt,

Igår drog vi som sagt iväg till munsal och hade en sjukt rolig kväll med de bästa, dansade och hade kul, träffade massa folk osv! skulle kunna ta om kvällen igen :D och idag steg jag upp 1 och har suttit vid datorn och skrivit nå vi ska ha ti modde, hela 2,5h har det tagit! men nu ska jag sluta sitta vid datorn och försöka hålla i emmas hamster, haha. den är så läskig mot var plommon var.. :D

Hamster

Publicerad 2012-03-17 15:45:03 i Allmänt,

Var till djuraffären me syrran o kollade på hamstrar å fiskar, jag o linn ska ju skaffa guldfisk då vi flyttar tillsammans ;) haha men slutade med att jag köpte en sjuuukt söööt hamster ti syrran , hon fyller snart så, den är så söt! :) påminner om när jag o sassa hade plommon :D men nu är vi snart hemma å då blir det att ställa sig för ikväll, för idag är det FEST i Munsaaal, nice! E så taggad redan!! :D

-

Publicerad 2012-03-17 09:30:17 i Allmänt,

skall till vasa snart och idag tänker jag bara köpa saker som jag ska ändra om, fick en kick att ändra om saker i nitar, så om jag hittar en snygg billig läderjacka i svart, kommer ju bli skitsnyggt :) så skall jag också ändra om en jeansjacka så den blir snyggare! eller om man hittar en billig väska så kan det också bli jättenice osv! så idag skall jag söka efter saker att ändra om!
Likaså paljetter, sjuuuukt snyggt, har alltid älskat paljetter!

du, min kära

Publicerad 2012-03-16 17:06:11 i Allmänt,

Nu är det skönt med helg, denhär veckan har gått långsammare än vanligt .. fast har nog endå vart kul :) Nu är man hemma i lilla kaitsor och kom nyss hem från sassas, va där en stund å åt tårta o. drack kaffe & så skulle boogie måla mina läppar men det slutade med att vi sminkade oss och hade "ryskt barnprogram" :DD haha, jaaa ibland e vi no lite, ja vet int vaad ;)) kanske kommer nån film sen, eller får se ;D men ikväll ska ja bara ta det lungt, imorgon blir et fest i munsala! :)

Skola

Publicerad 2012-03-14 22:02:38 i Allmänt,

Veckan har gått sjukt snabbt och varit jättekul =) men nu är jag trött, orkar inte skriva men iaf slänger in en bild från linns blogg igår då vi va ut å gick på jomppa :)

Nami

Publicerad 2012-03-11 19:11:42 i Allmänt,

Har bakat bulla, mums! Före det var jag på en ridtur och snart bär det av mot jeppis :)

<3

Publicerad 2012-03-11 14:58:56 i Allmänt,

Mina snyggingar har kommit, ååh :D har varit och ätit till abc med mamma och nu blir det ridning! Sen är det det vanliga som alla andra söndagar dvs packa osv, jaja men hörs senare!

-

Publicerad 2012-03-11 12:38:56 i Allmänt,

Igår blev det som sagt ridning med linn, hann också få besök av amanda och frank vid stallet :D höhö, tror amanda e lite rädd för saga ;) haha. seen då de for åkte jag iväg och mötte linn, vi åkte via fammos snabbt och sen red jag med henne en bit före kimo tror jag, var skönt att vara ut och vädret var bra och bara tala om allt möjligt :) sen då jag kom hem var var moffa här, vi åt paj och senare på kvällen kollade jag och mamma en skräckis, den va heelt bra :) vaknade 1 idag och så småningom blir det vell ridning igen, ska höra med linn och vi skall mötas igen :D hehe. men pusshej, hörs senare!

<3

Publicerad 2012-03-10 14:32:52 i Allmänt,

Jag och min snygga, bästa, finaste kusin sassa aka boogie, love you ♥
Hade en jättebra kväll igår! och idag har jag varit till stan, men köpte endast en foundation och några armband. Nu blir det långridning med Linn! men vi hörs senare, måste kanske börja laga mej till stallet nu, pusshej!

ooohyee

Publicerad 2012-03-08 19:44:27 i Allmänt,

2 bilder snattade från sassas blogg från då vi var och skrinnade :D
Nu är man tillbaka i kaitsor, ledig imorgon, så skönt :) blir en längre "morgonsridning" med linn då, nu ska det tränas! Har nu inte gjort så mycket sen jag kom hem, jeremias var här en stund & snart kommer vell de andra från stan så blir det tortillas! imorgon drar syrran & pappa iväg till schweiz, alperna. Men jag stannar nog hemma. jaaapp men nuuu ska jag nog njuta av ett varmt bad på en TORSDAGSkväll :)) ♥

ONSDAG

Publicerad 2012-03-07 15:53:14 i Allmänt,

hade ganska lätt dag, sen efter skolan gick jag o. norris (nora) till internate en stund och sen in till stan och kolla lite i affärer och sen till fredrikas på kaffe o. bakelse ♥ och just nu sitter jag hos linn, med henne och bell men de äter nu så tänkte passa på att blogga lite! veckan har gått sjukt snabbt, bara en skoldag till så är det helg igen o_O

candy

Publicerad 2012-03-06 18:20:48 i Allmänt,

Skolveckan har varit jättekul, roligt att träffa alla kompisar :) ♥
åkte hem med sassa efter skolan idag, och hämta jeremias skoter och nu bär det av till komossan och skrinna med andré & tommy :D hehe, seen tillbaka till jeppis för ytterligare 2 skoldagar, är ledig på fredag igen! n i c e ;))

Just nu..

Publicerad 2012-03-04 17:25:27 i Allmänt,

SÅÅÅ GOOTT! hemma från stallet nu, blev ridklektion med syrran först, altså hon prövade på att rida saga, min häst. sen blev det typ en timmes ridning. fyy så skönt det skall bli med ett varmt bad nu!

!!! :(

Publicerad 2012-03-04 13:35:49 i Allmänt,

Känslan som uppstår då man tvingas slänga sina favortiskor pga av ha GLÖMT att man tog hem dom innan sportlovet och sen hittat dom när dom legat i en plastkasse i två veckor!! och sen ta upp sem och se att hela skon kryllar av mögel, nej usch, skulle kunna gråta en skvätt ;( dessutom är de slutsålda i min nummer för de är på rea just nu, ååh :((

-

Publicerad 2012-03-03 23:51:03 i Allmänt,

Var och hälsade på morfar ikväll och senare då vi kom hem var jag hos sassas en stund o. spela sims o. tala en stund :) och nuu ska ja tvätt nå kläder och göra en jordgubbscheesecake kaka som ja int har fått gjort på hela helgen, klockan är typ 1 men nåjaa ja ska iaf göra den! :D Sen imorgon skall jag rida samma sträcka igen! känns så otroligt skönt fortfarande efter dedär 2 timmarna, ridning är verkligen ansträngande speciellt när min kondition har blivit så mycket sämre sen skolan började, men nepp nu blir det ändring, jag är taggad! gym i veckorna och ridning på helgerna! ;D

dööötrött

Publicerad 2012-03-03 18:33:29 i Allmänt,

Hemma efter en 2 timars ridtur! gahh mina fötter är helt bortdomnade .. håller på färgar håret nu och skall sedan ta ett sååå långt varmt skönt bad!!! ♥ är så otroligt trött, skall se någon film och äta mig fet, det låter bäst i mina öron just nu! och på måndag får man se klasskompisarna igen :)) miss u guys! ♥

real life fantasy

Publicerad 2012-03-02 23:52:41 i Allmänt,

Var ju till stan idag och kom hem med en tröja, den på bilden nedan. en sommar tight, blommig klänning. en iPhone plånbok eller vad man skall säga, en plånbok med fodral för iPhone helt enkelt och så några duschprodukter och en hårfärg. då vi åkte till citymarket kom en pojke och saa att något hade lossnat och hängde under bilen, så fick vi sitta och vänta på att pappa kom till stan. och sen åkte vi till kantarellis eller vad det heter på 3 rätters, kommer bild imorgon! gott var det iaf! kom hem en 11 tiden och nu blir det snart att ta natten, hörs mera imorgon, pusshej!

USCH

Publicerad 2012-03-02 23:44:42 i Allmänt,

Jag & syrran höll på fota i rummet åså utbrister hon: "jejjeeee he er ett möss tidee brejver dee!!!" åså flyger vi båda upp i sängen o. får värdens chock, int varenda dag man ser ett "siamesiskt möss" elr va man ska sej, haha. omg . men som tur har man värdens bästa kossan som rädda situationen ♥

det här med bloggandet ...

Publicerad 2012-03-01 17:07:28 i Allmänt,

Ursäkta, ursäkta för den dåliga uppdateringen här i bloggen, orsaken varför jag inte bloggat är för att jag har varit in i en annan värld, sims-världen. och då menar jag att jag har suttit framför spelet heela dagarna och inte bara någon timme! nu är jag inne i en sådan periord igen, jag kommer nog aldrig växa ifrån det spelet ;) ♥ Det började med att sassa installerade spelet på hennes dator och sen har vi suttit och spelat hela gårdagen, tog typ 1,5h paus mitt i dagen då vi for och red och sen börjades det igen! altså omg, precis som förrut ;D och vad har jag inte gjort idag, jo spelat sims hela dagen igen typ. så jag har som inte så mycket att skriva om, men skall ge mig själv sims förbud imorgon och skall blogga istället, great ;)

Om

Min profilbild

Jennifer

Jag är en finlandssvensk tjej på 17 år. studerar beklänads i Jakobstad där jag trivs jättebra! och skall börja läsa kombi nu i höst också. På fritiden umgås jag med mina fina vänner och hittar på lite alltmöjligt, rider, shoppar med mera! min blogg handlar i princip om vad jag gör på dagarna, allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela