. Jennifer Alice Heikius

snabb uppdatering från jakobstad

Publicerad 2011-01-31 18:53:36 i Allmänt,

Ett snabbt inlägg nu bara, har det superkul här i jeppis! hihi, idag har jag bland annat fått rengöring, massage, de har sminkat mig mm. nåjo mer om det senare, berättar allt sen då jag kmr hem, orkar inte blogga nu. men tkr verkligen om optima skolan, lärarna är så trevliga också. jepp men snart skall vi se film, äta godis, träna osv. ha det bra!

u make me smile

Publicerad 2011-01-29 22:30:53 i Allmänt,

Dadda kom hit klockan 3 ungefär, hihi (: och nu for han just hem och klockan är redan halv 12 så snart skall jag gå sova, har sovit i 12 timmar inatt, så skönt! imorgon skall jag packa en massa jag skall ha med till jeppis och sen kanske hitta på ngt med linn, men nu blir det att gå ta bort sminket, sen natten!

alright '

Publicerad 2011-01-28 22:44:02 i Allmänt,

Hade bara två timmar idag i skolan, sen åkte hela skolan och tittade på FM. sen blev det så kallt så vi gick tillbaka till skolan och var där en lång stund sen via dit en sväng innan det slutade. efter skolan åkte jag till stallet och mamma fotade mig och saga lite, och när jag red. efter det blev det stan med mamma o. pappa, köpte lite kläder och smink osv, mötte även s där :) sen blev det amarillo och äta och sen hem. Nu skall jag snart gå och sova, har varit uppe så länge vissa dagar och det märks nu, jag är jättetrött. så imorgon skall jag sova länge! sen så kmr d hit och sen blir det så jeppis en vecka med värdens bästa kusin, sassa! :) så kmr knappast blogga så mkt, men skall berätta allt när jag kommer hem igen, men nu skall jag sova, godnatt!






och detta köpte jag idag:
cardigan,
tröja
strumpbyxor
leggings
armband
hårband
mascara
puder
fuktighetskräm
massa bueno!




i know u like it

Publicerad 2011-01-27 20:59:24 i Allmänt,

jess, nu är jag äntligen färdig med rummet, eller nästan, lister, gardiner och min parfym/smyckes hylla saknas men skall fixa det imorgon så är det klart :) här är lite bilder på hur det ser ut just nu för er som vill se .
äntligen har jag mitt älskade klädskåp ♥

nu ska jag chatta en stund och sen gå efter min kisse för det är lite läskit att bo här sj, hah. för det kan springa ngt möss någonstans här i lägenheten när vi inte bott eller haft ngn katt här inne på 1 år typ, katten hittade ett idag och börja springa med det mot mig, haha fy! är så himla rädd för möss så det är inte klokt! ;o

möblera

Publicerad 2011-01-27 17:53:55 i Allmänt,

har just varit och ridit en stund, saga var så duktigt idag och det var inte så kallt heller & härligt att rida ut igen barbacka :) före det så har jag flyttat massa saker från mitt rum till gamla rummet, riktigt snyggt blir det då allting kmr på plats :)

tutti frutti

Publicerad 2011-01-27 14:59:39 i Allmänt,

Skolan idag har varit helt bra, finska gick rätt bra det också,
kom just hem och nujust sitter jag och läser
bloggar/äter godis och skall snart åka till stallet och rida,
länge sen sist! sen träna mycket ikväll med wii :)


hit the lights

Publicerad 2011-01-26 21:49:21 i Allmänt,

Har just talat med sassa i telefon o. planera lite vad vi skall göra på kvällarna nästa vecka osv, hihi. tar kanske med wii så skall vi träna stenhårt, haha :D men nu skall jag börja gå och sova, hörs mera imorgon, pusshej!

sounds good to me

Publicerad 2011-01-26 17:50:51 i Allmänt,

Har läst på finska nu i ca 2 timmar, börjar förstå lite av det iaf, nåjo skall nog läsa lite mera senare också. snart blir det stallet, sen skall jag ta ett vaarmt långt bubbelbad och göra håringpackning och ansiktsmask osv :) och nästa vecka har vi prao, jag kommer att åka till optima och bo hos sassa i jeppis en vecka, roligt! :) på måndag skall jag vara hos kosmetologerna, slutar först 5 den dagen för de skall göra ansiktsrengöring, färga ögonfransar, sminka mig osv, hihi :) sen tisdag, onsdag och torsdag skall jag vara vid beklänads och fredan kosmetolog, sover kanske hos sassa till lördagen också, för då är det öppet hus, men får se om jag kommer hem eller lämnar i jakobstad. så, så ser min nästa vecka ut :)



hemma från skolan

Publicerad 2011-01-26 15:14:46 i Allmänt,

Kom nyss hem från skolan, lite trög dag, hade rätt så tråkiga timmar, förrutom husa, hade provkök så jag, linn, victor o. stefan lagade spagetti med köttbullar/köttfärs. haha, sallad och till efterrätt massor av mousse, som blev skitgott! så mätt det var man minsann efteråt! nu äter jag stekt ägg och skall sedan läsa finska och träna lite :)

tihi

Publicerad 2011-01-25 21:27:50 i Allmänt,

Jag behöver till stan, snart. annars så sitter jag och chattar nu och skall snart gå och laga en smoothie eller något gott åt mig, så blir det att gå sova så man orkar upp imorgon, blö. jag orkar inte, men har provkök imorgon på husa tror jag? btw så fick jag tillbaka min jacka idag, hihi :)

YA

Publicerad 2011-01-25 19:23:56 i Allmänt,

Igår funkade inte internet och hade endå ingen lust att blogga men vi slutade kl 1 igår och for hem med 1 bussen, så kom linn till mig och vi spelade wii / var på datorn / åt och sånt, sen på kvällen gjorde jag ingenting speciellt, kollade på familjen annorlunda och läste lite finska ord osv.
Idag har vi varit till YA alla nior, först åkte vi till "skönhetsstigen" frisör, och det var väldigt roligt där, vi lagade frisyrer på varandra, jag lockade linns hår och hon mitt. när vi var klara var det mat och sen åkte vi till silveria och handels. först gick vi till ngt mediaställe elr nå, hade "postkodmiljonären" och sen gick vi också till några andra linjor, bra dag har det iaf varit :) Då jag kom hem läste jag 1½ timme på finska, sedan dansade lite, åt fastlagsbulle ochh sen somnade jag och sov en stund, vaknade just och nu skall jag fara till stallet och ta in hästarna, sen läsa finska o. fysik ..

har köpt ny jacka!

Publicerad 2011-01-23 20:33:37 i Allmänt,

Steg upp klockan 1 idag ungefär, åt efter det åkte jag, pappa och syster till vasa efter en jacka åt mig och skrinskor åt syrran, blev en fodrad halti jacka, liknande som jag har en höstmodell av, men mycket bekvämare och bättre material, dyr var den men värt priset, blev förälskad i den med det samma :) passar ju också bra som slalomjacka! köpte även hem en foundation och tandkräm. skall också beställa efter jackan från ellos om inte min jacka dyker upp imorgon, efter jag fått pengar, skall börja arbeta imorgon här hemma, eller i gamla lägenheten skall vi ju måla om osv, laga nytt badrum mm. och lägga in ett stort bubbelbad :) hihi, menmen, imorgon slutar vår klass redan klockan 1, så då jag kommer hem skall jag åka och rida, sen laga smoothie och en 7 tiden blir det att åka på gym med linn! skall börja träna på riktigt nu och förbättra min kondition :) även sluta äta godis och dricka energidricka och limsa på veckorna!

elokuu - trailer

Publicerad 2011-01-23 00:50:14 i Allmänt,

denhär filmen vill jag se, hittade trailern på min iphone då jag sökte nya filmer, den kmr vell på bio i april :)

movie time!

Publicerad 2011-01-22 20:32:54 i Allmänt,

Nu skall jag ta ett varmt bad, sedan se filmen America's sweethearts som kommer på tv.
sedan se på love and other drugs när den laddat färdigt, och senare ta och ringa d :)

DAGENS

Publicerad 2011-01-22 17:44:19 i Allmänt,

dagens outfit.
prövade nyss feber, visade sig jag hade över 38 grader ;s
blir att ta det lugnt ikväll då och se ngn film och bada i badkaret!

Jeppis

Publicerad 2011-01-22 15:28:40 i Allmänt,

Kom nyss hem från jakobstad, skulle kolla på en ny jacka, vill ha en liknande som den jag hade, men det finns ju inte längre sådana i affären och inte på nätet hlr ;s så hoppas verkligen jag får tibaks den . annars skulle jag vela ha en fodrad vit halti eller north face jacka. Men tror nog jag köper en i stan, finns lite mera att välja mellan där. Köpte lite underkläder. sedan gick jag efter en subway smörgås för hann inte äta ngt innan vi for så. och så via CM, köpte en fuktighetskräm och rodeo. skippar ridningen idag, är så himla sjuk i halsen så kan knappt tala. blir säkert att sitta hemma ikv och se på film o. dricka rodeo, eller får se hur det blir, vet inte riktigt :)

my best friend's girl

Publicerad 2011-01-21 23:55:40 i Allmänt,

Tar så länge att ladda ner filmer just nu ;o och jag ville se en film så gick och sökte lite filmer och hittade denhär, har sett den ett antal ggr förrut men bra, det är den! Men nu orkade jag inte se mera, börjar bli så trött så jag ska börja gå och sova nuu, först bara skicka lite me d och tvätta bort sminket osv. hörs mera imorgon, pusshej

love and other drugs

Publicerad 2011-01-21 21:21:39 i Allmänt,

Kom hem från stan för ca en halvtimme sen, åkte dit 5 tiden och gick runt och shoppade lite grann, elr jag köpte inte så mkt, köpte ett par jeans, strings och en godispåse för 25 euro, hehe. riktigt nöjd med jeansen nog, kommer bilder kanske senare. efter vi shoppat åkte vi till kotipizza och åt och efter det tänkte vi fara på bio på filmen: love and other drugs. men det blev inget av det åkte istället till CM och köpte godis och spelade lite på spelautomaterna :)
Btw, fick inte min jacka nå idag.. men hade som tur med mig en extra jacka till gymnastiken,
men altså påriktigt om ngn vet var den är, säg till mig då! jag behöver den!

ojneej !

Publicerad 2011-01-21 12:44:47 i Allmänt,

Har media just nu, och jag är på så himla dåligt humör för ngn har tagit min jacka! ;o och just på en fredag! ja MÅSTE ha tibaks den, har sprungit runt i skolan och gymnasiet nu och sökt den, men nej. hittar den inte någonstans.. hoppas någon har tagit fel och lämnar tillbaka den nu för har bara 1½ timme kvar nu och att ingen har 'stulit' den, tänker fan inte åka till vasa utan den!

respirator

Publicerad 2011-01-20 21:37:04 i Allmänt,

Har tränat och läst på matteförhör nu väldigt länge, tränade ungefär 1 timme idag, kanske lite till, först dansade i ca 30-45 min och sedan spelade några spel på wii fit, blev ganska trött men en härlig kännsla efteråt, man känner sig så mycket piggare efter man tränat, har också lagat smoothie med blåbär, banan och saker i :) hihi, mums! Får hoppas förhöret i matte går bra imorgon, pappa har försökt hjälpa mig så jag tror jag förstår det nu, iaf det mesta :) lyssnar på musik just nu och chattar med linn & dadda, skall försöka gå sova 11- halv 12 idag för skall upp halv 7 imorgon igen och gå i duschen så.. har superlätt dag imorgon, bara matte och modde sen media o. gymnastik :) bästa dagen på hela veckan, och sen hälg! hihi, är på så himla bra humör just nu, vet inte varför men jaao' efter skolan imorgon blir det träning med linn här hemma, elr vi skall spela wii, å dansa elr nå sånt, hehe. sen kl 5 far vi till vasa och shoppar/bio eller ngt, får se hur det blir sedan, men nu skall jag fortsätta chatta en stund till, pusshej!

- tråkigt att läsa när jag inte laddar upp så mkt bilder nu, jag vet. men min dator funkar ju inte så har inte så mycket bilder ännu på denhär nya så, men det kommer nog så småningom :)

the feeling when nothing can go wrong

Publicerad 2011-01-20 15:14:53 i Allmänt,

hemma från skolan nu, helt okej har dagen varit. sitter nu som bäst och äter en stor skål med glass och läser lite bloggar och så :) snart blir det att börja plugga matte, har förhör imorgon och hänger inte alls med i det vi gick igenom senast.. imorgon är det äntligen fredag, och då skall jag till vasa med Linn, shoppa å sånt, sen får vi se vad vi hittar på, kanske bio elr ngt :) och lördag vet jag vet jag inte riktigt säkert ännu, får se hur det blir :)

who that girl

Publicerad 2011-01-19 20:54:33 i Allmänt,

Kom nyss hem, var väldigt roligt och intressant :) vi arbetade i olika grupper och gjorde produkterna, fick med mig hem lite shampoo, handkräm, handolja och badsalt, allting doftar lime, det luktar supergott! vi fick själv välja vad vi ville göra och vilken doft det skulle ha :) man kunde t.ex göra hårspray och sådant också, fick också reda på en hel del om kemikalier som jag inte visste, så ja, det var roligt. nästa gång är ngn gång i februari då skall vi bland annat göra läppomada och använda oss av mera ingredienser som man oftast har här hemma idag hade vi mera som man måste köpa på apotek och sådana ställen. Det slutade halv 9 så jag och sassa gick till S-market en sväng och köpte smoothie sen då pappa kom så beställde vi pizza och åt påvägen hem, nu är jag trött och skall snart gå till sängs, eller njaa, snart. måste också bestämma mig snart vart jag skall åka på prao, skall ringa till en kosmetolog imorgon i nykarleby om jag inte får plats där så blir det att åka till optima :) skall vara på beklänads och kosmetolog isf.

naturkosmetik

Publicerad 2011-01-19 15:38:27 i Allmänt,

Har just lagat tortillas och snart kommer pappa hem från butiken med bär och sånt så skall jag laga smoothie :) Chattar med linn o. kenneth nu och snart skall jag göra lite läxor osv och klockan 6 blir det som saggt att fara på en naturkosmetikkurs där vi skall tillverka naturkosmetik själv, lära oss mera om ingredienser som används i naturkosmetik, vi får pröva laga ett läppfett, shampoo och hudkräm, och produkterna får vi sedan ta med oss hem, kommer bli intressant och roligt :)
det slutar klockan 9 så är vell hemma halv 10 tiden sedan.



still loving you

Publicerad 2011-01-19 06:11:36 i Allmänt,

Godmorgon, nu har jag just varit i duschen/badet och tänkte jag skulle passa på att skriva ett inlägg då jag för en gångs skull har lite mera tid på mig, håller på steker ägg och kokar te åt mig nu. Sen så ska jag börja sminka mig och laga håret/ klä på mig och sådant och sen till bussen ->skolan, så skall jag försöka att inte glömma Linn's väska som hon har glömt här sedan lördagen. nåjoo men nu är äggen färdiga tror jag :)

varning, varning

Publicerad 2011-01-18 22:39:00 i Allmänt,

ahh, nu har min dator dampat igen!! får nå fel på den, varning, varning, varning. slänger seriöst snart ut den ;o tömmer alla mina bilder på hårddisk nu för säkerhetsskull.. nåjo, annars så chattar jag med linn och david nu och skall snart gå och sova, helt okej dag imorgon också, tror jag ..

all of the lights

Publicerad 2011-01-18 20:53:18 i Allmänt,

Har inte gjort så mycket sedan jag skrev sist, ätit och sett lite film å sånt, och promenerat med syrran och hundarna till stallet och tagit in hästarna och tillbaka. Så ja, har inte så mycket att skriva om, nu just sitter jag och äter knäckebröd, chattar och lyssnar på musik. Imorgon blir det att åka på en kurs där vi skall laga eget shampo osv med! sassa :) här är hennes blogg: http://lyckligasassa.blogg.se/ , kmr bli roligt! kommer kanske bilder från det imorgon. Nu skall jag läsa lite bloggar och sådant, sedan gå och borsta tänderna och chatta en stund sedan natten!
en bild några år tillbaka på mig & s

the pain is too hard

Publicerad 2011-01-18 13:25:02 i Allmänt,

Hemma från skolan idag, när jag vaknade i morse hade jag såå dunkande huvudvärk, kändes seriöst som huvudet skulle sprängas! hade svårt att somna om men försökte tvinga mig att somna, tog en burana, men det hjälper inte alls. till sist somnade jag och vaknade halv 2 och har fortfarande huvudvärk men mycket mindre än när jag vaknade som tur är! Ringde nyss till en kosmetolog och frågade praoplats men nej, de tar inte emot. det var 4:e kosmetologen som inte tar emot praoelever .. har ingen aning vart jag skall fråga nu då, för det är kosmetolog jag skulle vela testa. Men nu skall jag gå och laga haverggrynsgröt med banan och se lite på tv om det kmr ngt bra, sen gå och vila lite till eller gå i badet, jag hatar verkligen huvudvärk, har hellre feber eller vad som helst ist för huvudvärk ;s

like a g6

Publicerad 2011-01-17 20:52:58 i Allmänt,

Har nyss varit och tvättat bort sminket och borstat tänderna och nu skall jag bara chatta en stund till och sen blir det att gå och sova, har dunkade huvudverk vilket jag får ibland då det dunkar skithårt och känns som huvudet skall gå sönder, nåja hoppas det försvinner snart, burana elr panadol hjälper inte så, och mitt hår känns helt risigt idag, måste beställa tid att toppa det snart. Har inte så mycket att skriva så det var allt för mig, skall försöka vara aktivare på att blogga imorgon :)

describe me

Publicerad 2011-01-17 14:15:09 i Allmänt,

Kom just hem från skolan och nu skall jag ta och göra spagetti med "morosås" är så himla hungrig just nu för maten i skolan var inte speciellt god idag. sen blir det att göra lite läxor och sen göra lite ryggövningar, tar så himla sjukt i ryggen ;s

snygga jeans!

Publicerad 2011-01-16 21:57:16 i Allmänt,

kom nyss på hur sällan jag använder jeans, brukar oftast bara dra på mig ett par tighs, så måste börja använda det oftare. det är alltid svårt att hitta domdär perfekta jeansen som sitter perfekt, provade dessa snygga jeans vid ginatricot och de pasade jättebra så dessa skall jag köpa nästa gång jag far till stan :) kostar 59,90 typ.

all night long

Publicerad 2011-01-16 14:23:24 i Allmänt,

jepo kämppä var jätteroligt igår, hade roligt hela kvällen :) åkte hem en 1 tiden och sjussade hem linn, robin
och jonny sen då jag kom hem lagade jag nudlar, chattade och talade med d och sen gick jag sova :)
steg upp kl halv 2 idag typ och har ingen aning vad jag skall göra idag, det återstår att se, nu skall jag gå och
ladda ner en film åt pappa iaf, skriver mer senare.

KÄMPPÄ

Publicerad 2011-01-15 17:05:18 i Allmänt,

Har just tagit ett långt varmt bubbelbad :) och smetat in mig i body lotion. och nu skall jag snart gå och äta
någonting sen börja laga mig klar, så senare ikväll så blir det jepo kämppä me linn (:

never give up

Publicerad 2011-01-15 01:20:49 i Allmänt,


nu skall jag gå och borsta tänderna och sen sova, förrästen
drog ut en tand idag.. hehe. så nu har jag värdens fulaste glugg.
nåjo, imorgon blir det att rida, duschen och sen laga sig klar till
kvällen, så kommer linn hit så fixar jag hennes hår innan vi far
till Jepo, vet inte om jag bloggar ngt imorgon, får se. godnatt!

fall for you

Publicerad 2011-01-14 21:29:00 i Allmänt,

kom hem från stan för en stund sedan, köpte denhär jackan, 2 par handskar, underkläder och en duschkräm.
sen så fick jag också en ny bäddmadrass, en riktigt tjock en och mjuk, skall snart städa. ser ut som ett bomb-
nedslag seriöst och sen bädda sängen med nya påslakan osv.
Har just kommit ur badet och sitter och dricker en battery just nu. och nu skall jag ta och svara på era frågor.
-
Ditt äkta hår synns ju aldrig, hur får du det att se så äkta ut? :)
nja, nog ser man mitt riktiga ibland, men jag brukar locka det lite smått varje dag (bara hårförlängningen)
för mitt eget blir lite vågigt där nere så då åker de typ in i varandra av sig själv :)
Vilket är ditt favoritdjur? :D
Det är nog hästar, har alltid tyckt om dem och så är det ju min hobby också :)
men tycker nog om de flesta djur.
(min älskling och jag när vi fotade konfirmationskort)
Tycker du om någon nu? :D
Jo, det gör jag nog :)
Vad använder du för ansiktskrämer när du tar bort sminket? :)

denhär använder jag morgon o. kväll, varannan dag på kvällen har
jag den som ansiktsmask i ca 10 min.
Vilket ämne är du bäst på i skolan? :)
det jag har bäst i betyg i är: husa, modde, media och samhällslära :)

ur call - secondhand serenade

Publicerad 2011-01-14 13:49:14 i Allmänt,

Har media just nu och har just lagat klart en porträttfilm och nu är jag mest på facebook å sånt :) slutar om 15 min, då jag kmr hem skall jag filma när jag lockar håret, sen blir det vasa, skall söka efter ett par skor och något snyggt att ha på sig imorgon, för det är det fest i jepo kämppä :) så filmen kmr troligtvis upp senare ikväll då jag kmr hem, men nu snart skall vi börja städa undan så .

dålig uppdatering = ingen blogglust

Publicerad 2011-01-13 19:52:05 i Allmänt,

Har ingen blogglust just nu, så därför är uppdateringen så dålig. skall försöka bättra mig nu och skriva oftare.
så har jag rästen av frågorna att svara på också, skall försöka svara på de ikväll. så imorgon innan skolan skall
jag göra en videoblogg där jag lockar håret tror jag, om jag hinner. skall stiga upp en halvtimme tidigare o. gå
i duschen så, men nu blir det att göra lite läxor. :)

just dance, dance

Publicerad 2011-01-12 21:31:29 i Allmänt,

Skolan idag var lite trög, hade rätt så tråkiga timmar, förrutom husa där vi lagade egna tortillas bröd,
de blev lite för stora så de hade int rum i stekpannan så de blev vell inte värdens mest lyckade precis :)
nåjo helt okej gott var det iaf. så kom syrran efter mig från bussen med snöskoter, haha. så körde jag hem,
har knappt kört ngt alls i år, det är ju så himla roligt! ihäjl ska nog passa på att köra nu sålänge det är snö '
sen halv 5 tiden åkte vi till stallet, jag for ut och red en sväng sedan blev det at åka iväg med lilla tingeling
till peter haga och sätta på ett par specialskor så hennes fötter skall bli bättre, det tog ganska så länge så gick
till bilen och lagade läxorna ett tag också, så nu är de gjorda, hade ganska mycket till imorgon. då vi var
färdiga åkte vi och åt koti pizza och sen hem. nu har jag just tagit ett långt, varmt, skönt bubbelbad, härligt!
känns så himla härligt när man just kommer ur duschen och lägger sig under täcket!
men nu skall jag snart gå och laga en varmt kopp te, min hosta är helt hemsk,
får så himla sjuk hals då jag hostar hela tiden och blir typ lite yr ibland?

skooolan

Publicerad 2011-01-11 15:46:03 i Allmänt,

kom hem från skolan för en stund sedan, ganska slö dag men endå helt okej.
kemi/fysik, vet inte riktigt vilket - laga nå uppgifter o. läraren pratade osv.
modde - lagade uppgifter. matte - räknade ett papper. biologi - skrev i häftet
och såg två filmer om tänderna och hur vad som händer i kroppen när man äter typ.
engelska - lagade nå uppgifter o. fick ut ett förhör o. uppsats.
på håltimmen S-market med emmi o. linn å köpte nå gott sen tibaks ti skolan o. sen hem.
nu skall jag snart gå och spela wii med syrran o. hennes kompis. skriver mer sen .

nu skall det tränas!

Publicerad 2011-01-10 18:56:09 i Allmänt,

Har nytt klätt på mig tränsingskläderna o. ska fara och ta in hästarna
sedan blir det att träna på riktigt! skall ha ett 20 min träningspass först dit
jag har lagt olika muskel och yogaövningar sedan skall jag spela dansspelet ganska
många låtar så blir man helt slut efter, det är så himla tungt, iaf vissa låtar .
sen blir det att säka fram kläder osv och ta natten! men före det skall jag försöka
hinna svara på rästen av frågorna.

back to school ..

Publicerad 2011-01-10 15:16:54 i Allmänt,

Första skoldagen på 2 ½ vecka nudå, lite jobbigt är det nog när man är
van att sova sova så länge på dagarna och skall upp klockan 7 nu.
men hade inte så jobbiga timmar idag, så skolan va no helt ok ändå.
förrutom att man var så trött. nåjo. nu skall jag försöka sova ngn timme.
tror jag skippar ridningen idag och sover istället, så blir det att träna med
wii sen, men hörs senare, nu skall jag gå sova, godnatt!
en bild från slöjd idag, hah. vi är ju väldigt aktiva på slöjd joo ;)

holiday <3

Publicerad 2011-01-09 16:50:47 i Allmänt,

kom nyss hem efter att ha varit och ridit 45 min o. tagit in hästarna. känner mig superpigg just nu,
ingen aning varför. skall gå o. dricka vatten nu o. sen dansa en stund, ta fram kläder tills imr
o. laga nå gott att äta :) kollar på massa iphone skal på google,
ja vill åka utomlands nu och köpa hem massa snygga kopior av märkesskal,
som chanel, gucci mm. ååh, nu vill jag påriktit åka ut och resa..
här är några snygga skal som jag skulle vela ha :

10 minutes

Publicerad 2011-01-09 12:59:54 i Allmänt,

Igår kom Linn hit så spelade vi just dance på wii, haha.
det är så roligt spel så blir man helt slut efter 2 låtar typ,
så himla tungt, men man får vell bättre kondition då :)
sen syssla vi vell mest på med det vi alltid brukar göra,
datorn o. äta godis å sånt. jeppjepp, hon för hem för nån
timme sen och jag har just lagat smoothie och efter jag
ätit det skall jag gå och dansa en stund (Y) sen stallet
kl 4 tiden och rida sen blir det vell att hoppa i duschen osv,
skolan imorgon då.. jag orkar inte. skulle passa bra med en vecka till jullov.
hehe, en knasbild från igr :)

i feel like i'm flying

Publicerad 2011-01-08 14:27:52 i Allmänt,

nu håller jag på lägger alla mina kläder i mitt gamla klädskåp ♥ för jag skall flytta tillbaka i gamla lägenheten idag minsann! såå jag har saknat det. hehe, sen skall jag flytta sängen och allting då pappa kommer hem men före det skall jag lägga upp planscher och bilder, är redan helt slut efter jag hållit på med kläderna i 2 timmar ..
men nnu ska jag fortsätta, hörs senare, kmr nog upp någon bild senare då allt är färdigt .

Frågor del 1

Publicerad 2011-01-08 01:13:37 i Allmänt,

Hur länge har du använt hårförlängning?
hade min första i sjuan sedan hade jag en paus från den och lagade nästa i slutet av 8:an, sedan min nästa innan vi började 9:an och sen den jag har nu fick jag ju för inte så jättelänge sen. så sammanlagt har jag använt hårförlängning i ungefär 2 år.


Vad använder du för smink?
jag använder först en primer från lumene, sen foundation från loreal, sen lite puder från loreal o. bareminerals (blandar ihop) mascara från maybelline, och sen ögonbrynspenna från max factor.



Hur mycket pengar spenderar du på kläder, smink & hårprodukter osv i månaden?
hm, det beror lite på. kanske 100 €. det beror helt på hur mycket jag shoppar.

Brukar du träna mycket?
nä, eller jag rider ju då och då så då tränar jag ju. sen bara när jag spelar wii ibland så brukar jag springa eller göra yogaövningar eller något.



Tar rästen imorgon, för nu skall jag börja gå och sova. är så himla slut efter att ha dansat detdär nya spelet ..

JUST DANCE

Publicerad 2011-01-07 20:45:12 i Allmänt,

Kom nyss hem från stan, gick mest i sportaffärer och så o. letade efter jacka åt syrran, sen snabbt via H&M,
köpte ett par strumpbyxor, sen till anttila, köpte ett dansspel till wii, de såg rolit ut så får se hur bra
det är sen då man spelar det :) sen en sväng till giganten efter en tv åt moffa och sen CM och handlade.
Ikväll blir det bara att ta det lugnt, laga tortillas o. äta konfekt choklad och se på tv, spela och sådant!

it feels so good

Publicerad 2011-01-07 16:27:24 i Allmänt,

Kom hem från stallet för en stund sedan och har ätit och sminkat mig, skall fara till stan nu, lillsyrran ska
ha nån jacka elr någonting så har inget bättre för mig så åker med dit. hemskt hår det har jag också idag.
hann inte tvätta det men har det i fläta då ist. nåjo nu skall jag fara innan klockan blir för mycket, kom ihåg
att fråga på frågor bara, svarar på de senare ikväll så :)

i love this feeling

Publicerad 2011-01-06 18:03:58 i Allmänt,

idag har jag varit till stallet, ridit, tagit in hästarna .. och sen till farmor & farfars en sväng.
och kollat en massa avsnitt av OTH och ätit apelsin choklad glass! förskyld har jag också
blivit, fått dendär hemska hostan också. skall prova feber nu o. sen gå laga en te kopp o.
se oth och sen ta ett låångt varmt bad! borde också försöka få ngn prao plats snart, har ju
prao om 4 veckor så, iaf så skall jag till jeppis o. bo me sassa den veckan, kanske ngn klädbutik
eller nå kosmetolog kanske? vet inte riktigt, får se vart det blir ..

one tree hill

Publicerad 2011-01-06 00:04:30 i Allmänt,

ikväll har jag varit till nykabi, ätit korvgörans, varit till moffas.
& kom hem för en timme sen typ, nu skall jag gå och borsta tänderna/ta bort smink.
sen kolla några avsnitt av OTH och sen blir det att ta natten! ska försöka gå sova senast
halv 3 idag! och försöka komma upp före 2 imorgon, får se hur det går. så skall jag också
börja äta mindre godis från och med imorgon, har aätit allt för mycket nu på jullovet ..
så blir det minsann ridning nu imorgon, fredag, lördag o. söndag! för det kmr vell ligga runt
sådär -7 grader ungefär. bloggar mera imorgon, nu skall jag se lite one tree hill ♥


Dagens shopping

Publicerad 2011-01-05 00:09:02 i Allmänt,

Köpte dessa 3 tröjor idag + nå underkläder och en lumene primer.
Och nu är Linn här o. vi har just kollat på en film o. ätit godis & sånt och nu sitter vi och nördar på dator båda två, hehe ;)

beat it again

Publicerad 2011-01-03 23:53:55 i Allmänt,

Vaknade klockan kvart över 3 tiden idag, nu måste jag på riktigt börja gå och sova tidigare så jag inte börjar sova bort halva dagarna. Har inte gjort något speciellt idag, sett ett antal avsnitt av OTH, ätit, stallet o. datorn. så har inte haft något intressant att blogga om precis. imorgon skall jag iaf till vasa klockan 12 tiden o. shoppa lite, här är 2 saker jag vill ha, hoppas de finns i affären!
en snygg jacka att ha på när man är ute tex & en fin cardigan som jag blev smått förälskad i.
& sen mot kvällen kommer linn hit så får vi se vad vi hittar på denna gång då :)

Svar på en fråga

Publicerad 2011-01-02 17:14:04 i Allmänt,

Igår kväll kollade jag, sassa och jeremias på film: det regnar köttbullar. sen gick vi typ o. sova, och idag steg jag och sassa upp klockan 9 och åkte till stallet med skoter, jag, emma o. min kusin mathilda red lite sen for vi tibaks o. gick i badet, sen kollade filmerna: The rebound o. The proposal sen åt vi o. va i garage å talade en stund sen for jag hem och ikväll skall jag inte göra så mycket, bara vara här hemma o. ta det lugnt o. gå och sova tidigt, för trött det är jag nu!


Hej, ja undrar är det clip ons du har visst? Tycker du det är bättre eller tycker du sådan förlängning som man limmar fast är bättre? Vad är bra/dåligt med hårförlängning tycker du. Funderar på att skaffa själv men vet inte riktigt vilken sort av förlängning jag skall ta. Hur länge håller en hårförlängning ungefär? och sista frågan, är det inte jobbigt att sätta i och ta bort den varje dag? :)


En fråga från förra inlägget om hårförlängningen som jag skall svara på:
Jo, det är clips som jag har, köpta från rapunzel. Jag har aldrig själv haft hårförlängning som man limmat fasst i håret men jag har haft en förlängning där man hade clips med tejp som man lade på båda sidorna håret, så satt det fasst tills man tog bort förlängningen, dock var det väldigt jobbigt när den alltid satt fast i håret, som tex. då man duschar måste man vara jätteförsiktig med att det inte kommer shampoo o. balsam på tejpet osv för då lossnar de lätt. så tycker jag det är mycket skönare när man får ta av sig det till kvällen då man går och sover. kommer inte på några dåliga saker om förlängning men en sak är iaf att alla hår är ju inte lika så när jag hade min blonda förlängning så var den mera självlockig så lockarna höll i flera dagar men den som jag har nu är väldigt rak så lockarna hälls inte alls lika bra vilket är ett litet minus eftersom jag oftast lockar mitt hår. och det som jag tycker är bra är ju det att man kan spara sitt hår och få jättefint långt hår men om man inte orkar vänta att det skall växa så kan man beställa en hårförlängning och så har man långt hår på några minuter! Vilken förlängning du skall ta beror ju på om du vill att det skall sitta fast hela tiden eller om du vill lägga på det och ta av det då du vill. Jag rekomenderar iaf clips, de är minst skadliga för håret o. det tar inte många minuter att sätta fasst, så nej det är inte alls jobbigt, du blir nog van att sätta dit det. Hur länge en förlängning håller beror på hur du sköter den, och såklart håller ju en med äkta hår längre. men försök att undvika hårspray o. värmetånger o. spraya i balsamspray då och då, så håller det nog ett halvår uppåt, Tack för dina frågor, hoppas du fick svar på de flesta iaf :)

-

Publicerad 2011-01-01 21:51:24 i Allmänt,

kom nyss hem efter att ha varit ut o. kört skoter med pulka efter med sassa o. jeremias.
hehe, roligt men kallt! nu är klockan 10 över 12 o. ska just fara till sassa's o. sova över där ikv.

lagat en hår-video

Publicerad 2011-01-01 18:06:42 i Allmänt,

Nu har jag nyss lagat en kortvideo där jag visar hur jag sätter fast min hårförlängning, ganska dålig film men hade lite att göra så passade på att göra en sådan då, den kommer vell upp här på bloggen snart :)

Nyårs firande

Publicerad 2011-01-01 13:50:58 i Allmänt,

Igår var jag o. släkten till min faster på god mat, senare på kvällen for jag till Linn's, å vi va nu bara här hemma hos henne, hennes syrra hade å nå fest här, vi hade no tänkt fara till komossa på ngn fest men de blev int något med det för det verkade vara så tråkigt där. hihi, jamen roligt hade vi iaf! så sköt vi lite raketer också, hehe.
"ere fest namejkk??! ;/ -> jejjes mami"   //linn
hahah, omg. nåå, snart så skall vi få grillmat o. senare idag då jag kmr hem så skall jag fara o. rida sen ta ett låångt bad o. kanske bastu o. sen se på film o. ät nå gott, och gå sova tidigare idag o. försöka att inte svänga dunet så mycket. men skriver mera senare ikväll, pusshej!

Om

Min profilbild

Jennifer

Jag är en finlandssvensk tjej på 17 år. studerar beklänads i Jakobstad där jag trivs jättebra! och skall börja läsa kombi nu i höst också. På fritiden umgås jag med mina fina vänner och hittar på lite alltmöjligt, rider, shoppar med mera! min blogg handlar i princip om vad jag gör på dagarna, allt mellan himmel och jord!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela